L’espectacle del motocròs arriba a Inca

El millor motocròs de Balears també serà present a les Fires d’Inca. En el marc de la segona fira, aquest diumenge es disputarà una prova del Campionat de Balears, organitzada pel Motoclub 100 Emocions, en la qual competiran els millors pilots de cinc categories. El Campionat està en el seu equador, de manera que la prova d’Inca es preveu decisiva per anar definint posicions abans de les cites d’Eivissa i Felanitx, que tancaran la temporada.

La categoria que concentra les millors motos és la MX1 Open, en la qual s’espera un gran duel entre el líder del Campionat, Joan Miquel Munar, i el segon classificat, Toni Torres. El primer suma 137 punts després de les carreres disputades i és el gran favorit, però Torres només està a 10 punts i també té moltes opcions. Daniel Juan Estévez, tercer, tampoc està descartat de la lluita pel títol.

Un altre Munar lidera la categoria MX2, en aquest cas Miquel, germà de l’anterior, encara que amb només set punts de marge sobre Pere Jofre, igualtat que promet una aferrissada lluita per la victòria.

El motocròs sempre garanteix espectacle, com explica Pep Gelabert, del club organitzador de la prova: “Una prova de motocròs és sempre molt dura. Els recorreguts són complicats, amb molts sots, i el pilot ha d’estar molt preparat per afrontar-los. Es tracta d’una modalitat molt espectacular i costosa, que requereix una gran preparació física. Llàstima que no gaudeixi de més popularitat.”

X