Inaugurat el Dijous Bo 2023

Inca ha donat la benvinguda al Dijous Bo, desplegant un ventall d’activitats i exposicions que conviden a submergir-se en la riquesa cultural de la localitat. El batle d’Inca Virgilio Moreno va tallar la cinta inaugural a les 17:30 hores, amb la presència de xeremiers i dels Revetlers des Puig d’Inca, marcant l’inici d’aquesta celebració.

El dimecres, avui, és testimoni d’una àmplia varietat d’esdeveniments. Des de les 10 del matí fins a les 20 hores, exposicions de maquinària agrícola i eines antigues es mostren a la Gran Via de Colom i a la plaça del Mercat Cobert, respectivament.

El mercat tradicional pagès, el més extens de Mallorca, desplega tot el seu esplendor als carrers centrals d’Inca, des de la plaça del Bestiar, passant per l’estació de tren i arribant a la plaça d’Espanya.

La festa per als més joves ja ha començat amb la gala de tarda amb els DJs Ude, Black Julius, Paco Belucci i Mrd, a les rodalies del Pub Nits.

La música també es fa present amb actuacions de diversos artistes com Peri, Juanmi, Christian Mir, Toni Marquès, Charming Man, Martc, Guri, Annimik i Toni Joan a Sa Lluna, a partir de les 17 hores.

Les exposicions no es queden enrere: concessionaris de vehicles, camions i maquinària pesada llueixen al polígon industrial d’Inca, mentre que una zona infantil s’instal·la a l’avinguda dels Reis Catòlics per al gaudi dels més petits.

El programa continua amb actuacions i demostracions amb cavalls a la plaça de la Font Vella a partir de les 18 hores, i l’obertura de la mostra de comerç a les 18 hores a la plaça de Mallorca, organitzada per l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca.

Finalment, a les 20 hores, tendrà lloc l’entrega del premi i inauguració de l’exposició del XIV Certamen d’Arts Plàstiques Dijous Bo 2023 a Sa Quartera Centre d’Art, per part de La Constancia Centro Instructivo.

El Dijous Bo ha desplegat un ventall d’activitats que captiven l’essència d’Inca i les seves tradicions, i promete dos dies de celebració i cultura en la seva màxima expressió.

X