Dijous Bo 2023.
Dijous Bo 2023.

Més gent que mai al Dijous Bo

El Dijous Bo 2023 ha tornat a ser un gran èxit gràcies a la resposta ciutadana de tot Mallorca, la bona temperatura i climatologia, i la millora en les infraestructures i en l’organització de la festa. El Dijous Bo ha congregat més gent que mai. I ho ha fet de manera més ordenada i còmoda per als visitants. El secret? Una distribució més intel·ligent i extensa de les atraccions i la disposició de més places d’aparcament estratègicament ubicades en diferents zones, la qual cosa va permetre als assistents arribar a l’esdeveniment amb més facilitat.

L’extensió del Dijous Bo no només va garantir menys congestions en punts clau, sinó que també va proporcionar una oportunitat per gaudir més de la variada oferta cultural, gastronòmica i d’entreteniment; des de grans exposicions de maquinària agrícola, concessionaris de vehicles, camions i maquinària pesada o eines antigues fins a mostres en espais interiors com “De bell nou” (vestits d’època) o l’Exposició Filatèlica ja tradicional. També es va aprofitar per presentar la guanyadora del XIV Certamen d’Arts Plàstiques Dijous Bo 2023 i també el XXX Concurs Morfològic del Porc Negre mallorquí.

Demostracions amb cavalls, mostra de comerç i empreses, música per als més joves amb diferents DJs, zona de festa el Dimecres Bo i activitats infantils per a tots els infants. Tot això sense oblidar l’extensa oferta gastronòmica al carrer i als cellers i restaurants d’Inca, a més del mercat pagès, que és sens dubte l’epicentre, símbol i essència del Dijous Bo.

Aquesta ha estat la variada oferta del Dijous Bo que sempre ha triomfat i que es va renovant i millorant cada any. Amb un gran ambient i una assistència rècord, el Dijous Bo d’enguany ha demostrat que el creixement no està renyit amb la comoditat. És una festa que creix, però que, gràcies a una planificació estratègica, ofereix una experiència més accessible i gratificant per a tots els qui acudeixen a gaudir-ne.

X