La Segona Fira ja és aquí

Aquest cap de setmana, la ciutat d’Inca es vesteix de festa per celebrar les Fires d’Inca, un esdeveniment ple d’activitats i entreteniment per a totes les edats. Durant el dissabte 28 i diumenge 29 d’octubre, els visitants tendran l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma d’esdeveniments i exhibicions que fan d’aquesta celebració una gran ocasió per visitar Inca. A continuació, et presentam alguns dels aspectes més destacats d’aquest emocionant cap de setmana:

Dissabte, 28 d’octubre

Cursa Popular de Sa Galleta – Ciutat d’Inca
Començant a les 10:00 a. m. per a les sortides infantils i a les 12:00 p. m. per als adults, aquest esdeveniment esportiu promet emoció i competència a les Piscines Cobertes Catalina Corró i Lorente.

Fira del Disc
Des de les 11:00 a. m. fins a les 8:00 p. m., la plaça de Santa Maria la Major acollirà la sisena edició de la Fira del Disc, on podràs trobar actuacions de Miss Loopita, James Crash i Magma.

Fireta Friqui
A la plaça d’Antoni Fluxà, des de les 10:00 a. m. fins a les 8:00 p. m., els amants dels còmics i la cultura geek se sentiran com a casa. Hi haurà un concurs de cosplay, presentacions i firmes de còmics d’autors locals.

Activitats esportives
Des de les 10:00 a. m. fins a les 9:00 p. m., la plaça de Mallorca serà l’escenari de diverses activitats esportives per a infants i adults. Podràs gaudir d’esports olímpics, bàsquet, rugbi i més.

IX Leatherfest Rock & Roll Festival 2023
A partir de les 5:00 p. m., a Quarter General Luque, podràs submergir-te en el món del rock ‘n’ roll amb concerts, exhibicions de cotxes clàssics, opcions de menjar i una zona infantil.

Diumenge, 29 d’octubre

Exhibició d’RC
Durant tot el dia, a la carretera de Palma-Alcúdia, davant del camp del Sallista, podràs gaudir d’una emocionant exhibició de vehicles de control remot.

Mercat d’Alimentació i Segona Mà
Des de les 9:00 a. m. fins a les 2:00 p. m., la plaça del Bestiar serà el lloc perfecte per trobar productes locals i articles de segona mà.

Mercadet de Flors i Plantes de Tots Sants
Al Cementeri Municipal, des de les 9:00 a. m. fins a les 8:00 p. m., podràs trobar una gran varietat de flors i plantes per celebrar el dia de Tots Sants.

Fira del Motor
A Gran Via de Colom, des de les 10:00 a. m. fins a les 8:00 p. m., podràs gaudir d’exhibicions de motos, cotxes i venda d’accessoris.

Mostra de Ball
A les 12:30 p. m., a la plaça de Santa Maria la Major, el grup de ball Revetlers des Puig d’Inca oferirà una emocionant exhibició de ball.

Jocs desconnectats per connectar
De les 4:00 p. m. a les 7:00 p. m., a la plaça del Mercat Cobert, podràs gaudir d’una varietat de jocs de mides grans, ideals per passar un temps agradable en família.

Aquestes són només algunes de les moltes activitats programades per a les Fires d’Inca. Tant si ets un amant de l’esport, la música, l’art o la cultura geek, aquest esdeveniment té alguna cosa per a tothom. No et perdis aquesta emocionant celebració que reuneix la comunitat d’Inca i visitants de totes parts per gaudir d’un cap de setmana ple de diversió i entreteniment. T’esperam a Inca aquest cap de setmana!

X