Segona fira: motor, esport i, a més…, moda i gastronomia

La segona fira d’Inca, amb la temàtica motor i esport, s’acosta al seu dia gran. Durant la setmana ja s’han celebrat diverses activitats pròpies d’aquesta fira, com la presentació, dimarts passat, de les obres guanyadores dels Premis Literaris Pare Colom, però lògicament la major part d’actes es concentren en el cap de setmana. Avui hi haurà un concert benèfic i un sopar per a tots els participants en el Campionat Ciutat d’Inca de Truc, però serà demà dissabte quan arribi un dels actes principals: la Passarel·la Inca de Moda, a partir de les 20.30 hores a la plaça de la Llibertat.

Diumenge predominaran les activitats relacionades amb el motor i l’esport; en l’aspecte competitiu, destaca una prova del Campionat de Balears de Motocròs i la presentació del Ral·li Dijous Bo.

També cal fer-se ressò en aquesta segona fira de la concentració nacional de Seat 600, amb el primer cotxe d’aquest model matriculat a Espanya, activitat emmarcada en l’exposició de motos i cotxes organitzada pel Motoclub Els Galgos. Una excel·lent oportunitat per veure com eren els vehicles més populars de fa diverses dècades.

Moltes més activitats vinculades a l’esport completaran la jornada de diumenge, però els amants de la bona gastronomia no poden perdre’s Peccata Minuta, una ruta de tapes gurmet que farà les delícies dels paladars més exigents. Més de 9.000 tapes de gran qualitat, elaborades per vuit prestigiosos xefs, esperen els més de 1.500 visitants que preveu l’organització.

X