Unes 4.000 persones visiten el III Saló de Noces i Esdeveniments Mallorca Dream Days

Mallorca Dream Days, el tercer saló de noces i esdeveniments celebrat aquest cap de setmana a Inca, ha conclòs després de dos dies d’exposició i esdeveniments amb un gran èxit de participació i públic. Quasi 4.000 persones -3.800 segons una primera estimació de l’organització- han passat per la Fàbrica Ramis per recórrer els 77 estands amb els quals ha comptat la present edició del MDD.

El III Saló de Noces, Comunions, Batejos, Festes i Esdeveniments celebrat a la Fàbrica Ramis ha comptat amb la participació d’empreses de sectors molt diferents, com ara audiovisuals, decoració, roba o càtering, procedents de tota l’illa, algunes d’elles d’Inca i de la Part Forana.

Durant els dos dies que ha durat la fira s’han desenvolupat diferents esdeveniments paral·lels. L’estrella d’aquesta edició han estat les dues desfilades de moda que s’han duit a terme a la tarda del dissabte i el diumenge a la primera planta de la Fàbrica Ramis.

El colofó l’ha posat el patrocinador Pronovias, quan ha presentat en un aparador vivent els cinc últims models d’alta costura de la col·lecció Versalles. Aquests models són únics i cosits a mà.

Aquesta tercera edició de Mallorca Dream Days no ha defraudat a ningú. “Les persones que han visitat aquest saló han pogut trobar en un mateix espai tot el que poden necessitar per desenvolupar l’esdeveniment dels seus somnis i molt més” ha afirmat Sandra Llabrés, organitzadora de l’esdeveniment, qui ha expressat la seva satisfacció per haver pogut organitzar “un esdeveniment ja consolidat i de qualitat”. Mallorca Dream Days ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Inca.

X