Inca presenta un complet programa de Nadal

Enguany la plaça de Mallorca acollirà un gran mercat de Nadal del 14 al 17 de setembre, amb paradetes, photocalls, gastronomia i moltes més sorpreses

L’Ajuntament d’Inca ha presentat una nova edició del programa “Inca fa Nadal”, que inclou totes les activitats nadalenques que se celebraran a la ciutat des del 5 de desembre al 6 de gener. A l’acte de presentació han assistit el batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés, i el regidor de Participació, Antoni Peña; juntament amb altres membres del Consistori i representants d’empreses i entitats col·laboradores.

Un any més, el 5 de desembre es dóna el sus a les celebracions amb l’encesa de llums, que comptarà amb l’actuació de Maria Bimbolles. Enguany, els dimonions dels  Dimonis d’Inca, seran els encarregats d’encetar el Nadal a la capital del Raiguer.

Entre els actes destaquen la cavalcada de Pare Noel, que se celebrarà el 23 de desembre, i la cavalcada de Reis, que és dia 5 de gener. A més a més, també hi haurà Betlem, animació de carrer, tallers, concerts, atraccions i trenet, entre altres activitats.

La gran novetat d’aquesta edició és el I Creativissim Christmas Wonderland, que se celebrarà  a la Plaça Mallorca d’Inca del 14 al 17 de desembre. El Mercat de Nadal comptarà amb un Jardí Màgic Encantat amb molta natura, arbres de Nadal, taules de pícnic on seure a berenar, dinar o sopar, i paradetes amb propostes irresistibles. D’altra banda, a la carpa de cristall hi haurà una gran selecció d’originals productes nadalencs fets per creatius i artesans i photocalls. També hi haurà un Village Food on poder gaudir d’una àmplia selecció gastronòmica i tallers.

Durant els tres dies, rebrem la visita de Mickey i Minnie i se celebrarà una desfilada amb ballarins i cantants, de la mà d’ADAE Productions. Finalment, cal destacar també que dissabte 16 de desembre es durà a terme el concert The Beatless Tribute Christmas Edition.

El programa complet d’INCA FA NADAL es pot consultar aquí: https://incaciutat.com/incafanadal 

X