Peccata Minuta: tapes cum laude

Tapes exquisides i un dia primaveral. La combinació dels dos factors ha convertit l’esdeveniment gastronòmic Peccata Minuta en un dels més concorreguts d’aquesta segona fira. Va obrir les seves portes a les 12 del migdia i s’hi ha treballat al màxim des del primer moment, davant el gran nombre de persones que no volen perdre l’ocasió de degustar unes tapes gurmet elaborades per vuit prestigiosos xefs.

L’èxit es veia venir si tenim en compte el precedent de l’any passat i també el gran impacte que l’esdeveniment té en les xarxes socials. Sens dubte era un dels actes més esperats d’aquesta fira, i la millor prova és que molta gent ja estava als voltants del Claustre de Sant Domingo abans de l’hora d’obertura.

Peccata Minuta ofereix al visitant la possibilitat de degustar unes tapes que van molt més enllà de les tradicionals. La seva elaboració i qualitat fan d’aquest esdeveniment un punt d’ineludible visita, i l’organització espera més de 1.500 persones.

I qui elabora les més de 9.000 tapes previstes? Doncs vuit dels millors xefs de les Illes Balears. En l’esdeveniment participen Tomeu Torrens, del Celler Can Amer; Joan Marc, del restaurant Joan Marc; Andreu Genestra, del restaurant Andreu Genestra; Cati Pieras, de Daica; Manu Pereira, de Vintage 1934; Sílvia Anglada, d’Es Tast de na Silvia; Marga Coll, de Miceli, i Andreu Benítez, d’Es Molí d’en Bou. Noms que garanteixen per endavant la qualitat del producte i l’èxit de l’esdeveniment organitzat per Chef(sins).

X