Tercera fira: el millor colofó a un gran cicle

La tercera fira d’Inca converteix diversos carrers de la ciutat en un escenari propi de l’edat mitjana, ofereix al visitant els millors productes ecològics, la possibilitat de posar-se al dia en tot allò relacionat amb les noces o degustar una exquisida sobrassada. Aquestes activitats són només exemples de l’extens programa que es desenvoluparà durant tot el cap de setmana. Un programa en el qual té un especial protagonisme l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca que presideix Josep Nicolau, entitat organitzadora d’alguns dels actes principals d’una cita que tanca el cicle de Fires.

Nicolau es mostra satisfet d’assumir l’organització de diverses activitats “en col·laboració amb l’Ajuntament, amb el qual tenim una relació molt fluïda i amistosa. Tots treballem per i per al bé d’Inca”, i vol destacar “com resulta de grat treballar amb la regidora Rosa Maria Tarragó. Nosaltres proposem iniciatives per ajudar que les Fires siguin cada vegada millors, i en Rosa Maria hem trobat una persona molt capacitada que sempre ens escolta i dóna suport”.

El cap visible dels comerciants es mostra molt il·lusionat amb la primera edició de Món de Noces: “Es tracta del primer saló d’Inca dedicat al món de les noces, on el visitant podrà trobar el millor del sector.”

I tampoc amaga la seva satisfacció per la Mostra de Sobrassada: “L’any passat va ser el primer que la vam fer i vam tenir set parades. Aquest any en tindrem 16, així que hi ha motius per estar contents.”

Si a tot això afegim el soc àrab, l’exhibició d’aus rapinyaires, una demostració de com s’elabora formatge d’ovella roja mallorquina o un ballada popular, per posar només alguns exemples, és clar que la tercera fira ho reuneix tot perquè anar a Inca sigui la millor opció del cap de setmana.

X