Arriba la setmana del Dijous Bo plena d’activitats i esdeveniments

Inca entra a una setmana amb tota una sèrie d’activitats i esdeveniments que culminaran en el Dijous Bo, el dia més esperat per tots els inquers i inqueres. Dins el marc de la setmana gran, aquest dilluns es presentaran a la ciutat diferentes exposicions, i el dimarts es durà a terme el lliurament del Premi Dijous Bo. Es poden consultar totes les activitats al programa complet del Dijous Bo.

Com cada any, el Dimecres Bo i el Dijous Bo ompliran els carrers de la ciutat d’ambient amb esdeveniments de tot tipus. No hi faltaran l’exposició de maquinària agrícola, l’exposició d’eines antigues, el mercat tradicional pagès, l’exposició ramadera, la de concessionaris de vehicles, camions i maquinària pesada, la mostra de comerç, així com actuacions i demostracions amb cavalls.

La inauguració del Dijous Bo serà el dimecres a les 17:30 a la plaça del Bestiar, amb diverses actuacions i un recorregut fins a la plaça d’Espanya. A les 20:00, tendrà lloc el lliurament del premi i la inauguració de l’exposició del XIV Certamen d’Arts plàstiques Dijous Bo 2023. Per altra banda, es durà a terme el XXX Concurs Morfològic del Porc Negre Mallorquí.

Així mateix, durant l’horabaixa del dimecres hi haurà gala de tarda a davant el Pub Nits i música pel Dimecres Bo a Sa Lluna. També el dijous a la tarda hi haurà ambient musical a Sa Lluna.

X