El cap de la Policia Local: «El dispositiu de seguretat ha funcionat perfectament»

“Ha estat estressant, però estem molt satisfets del resultat.” El balanç de Pep Cañete, cap de la Policia Local d’Inca en funcions, resumeix perfectament el que ha passat en la doble jornada festiva a la ciutat, ha puntualitzat que els escassos incidents “han estat molt lleus. El dispositiu de seguretat ha funcionat perfectament”.

La Policia Local també vetlla perquè es compleixin escrupolosament els horaris establerts en el Dijous Bo: “És sempre una tasca complicada, perquè gairebé tot el muntatge de la nit de dimecres està enfocat a l’oci, però a primera hora del dijous ha d’estar tot preparat perquè els firaires muntin les seves parades. I abans han de passar els serveis de neteja. Afortunadament tot ha anat molt bé.”

Cañete explica així mateix la dificultat que suposa que arribin tants de vehicles a la ciutat: “S’ha habilitat un altre aparcament, però ve tanta gent que a les 10 del matí estava ja tot pràcticament ple. Sempre és complex controlar el trànsit, la senyalització, els aparcaments, però també estem satisfets del resultat.” I destaca que el vent “és el nostre pitjor enemic, perquè, si fa caure barreres o senyals, la gent no pot fer cas d’indicacions que no veu”.

X