Inca celebra aquest cap de setmana la Fira de la Terra

Inca celebra aquest cap de setmana la seva primera de les tres fires que precedeixen el Dijous Bo. La Fira de la Terra, que té lloc aquest cap de setmana, promet una àmplia varietat d’activitats i esdeveniments que atreuran residents i visitants. Aquesta fira té com a objectiu crear un ambient inclusiu, fomentant la participació de tothom, independentment de la seva edat, interessos o procedència.

La Primera Fira comença amb la inauguració (dissabte a les 12 hores a la plaça d’Espanya), en la qual participaran els “Insectes gegants”, una atracció interessant i innovadora que recorrerà els carrers d’Inca.

Un dels plats forts d’aquest cap de setmana a la Fira de la Terra serà la Trobada Cossos d’Emergència Memorial Juan Cifuentes, un esdeveniment que se celebra diumenge i ret homenatge als serveis d’emergència i destaca la seva tasca crucial. Aquest esdeveniment presenta demostracions i simulacres organitzats pels cossos d’emergència de les Illes Balears.

A més, la fira inclou la Fira d’Entitats, que brinda una plataforma per a què diverses organitzacions mostrin les seves activitats i treballs realitzats. Això permet als visitants conèixer molt més sobre les iniciatives locals i com poden participar-hi.

La Fira de la Ciència és una oportunitat única per explorar el món de la ciència i la recerca. Amb la participació d’institucions i organitzacions acadèmiques, els assistents poden submergir-se en activitats educatives i aprendre sobre els últims avenços científics.

La Fira del Reciclatge se centra en la consciència ambiental, oferint informació sobre reciclatge i activitats sostenibles. Aquí, els visitants poden aprendre més sobre la importància del reciclatge i com poden contribuir a la preservació del medi ambient.

Les Jornades Clau Natural proporcionen un espai per a la promoció d’un estil de vida sa i sostenible. Amb parades, xerrades i activitats durant tot el dia, els assistents poden adquirir coneixements sobre la importància de cuidar el seu benestar i el medi ambient.

La música també juga un paper destacat a la Fira de la Terra. Durant l’esdeveniment, es portaran a terme nombroses actuacions artístiques locals i també de diferents nacionalitats.

La fira ofereix una àmplia gamma d’entreteniment i diversió per a tota la família. Des de tallers infantils fins a jocs gegants, passant per un mercat de plantes i flors, hi ha alguna cosa per a tots els gustos, sense oblidar el recinte ferial, amb atraccions per als més joves i obert tot el cap de setmana (divendres, dissabte, diumenges i festius) fins a la conclusió de les Fires.

La Fira de la Terra és una celebració de la diversitat, la sostenibilitat i les tradicions d’Inca. Durant aquestes setmanes els habitants i visitants tenen l’oportunitat de gaudir d’activitats, entreteniment i educació, fomentant la participació de tothom en un ambient festiu i enriquidor. Aquesta fira és una mostra del compromís d’Inca amb la inclusió i la promoció d’un estil de vida sostenible.

X