Torres: «Creiem que ha estat un Dijous Bo de rècord»

Rafel Torres expressa la seva satisfacció a l’hora de fer balanç del Dijous Bo: “Tenim la sensació que pot haver estat un Dijous Bo de rècord. Encara no tenim xifres globals, però hem parlat amb Serveis Ferroviaris de Mallorca i amb la Policia Local, i tot indica que hi ha hagut més gent que en els darrers anys. L’afluència de públic ha estat massiva durant tot el dia.”

El batle d’Inca destaca que “un any més els mallorquins s’han bolcat amb la fira de les fires. Durant el recorregut amb el president Bauzá hem pogut saludar gent de moltíssims pobles. És una satisfacció i una alegria enorme veure com respon el públic. N’estem molt agraïts”.

Torres manifesta que “el dimecres a la nit estava tot ple. Jo vaig sopar en un local i després vaig sortir a fer una copa, i l’animació era absoluta. Hi havia carrers on literalment no podies passar. Però és que avui està igual. No hi ha on seure”.

La primera autoritat de la ciutat es congratula que pràcticament no hi hagi hagut incidents: “El pla de seguretat que elaborem conjuntament amb Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil ha funcionat a la perfecció.” I no vol deixar passar l’ocasió d'”agrair el seu treball i el seu compromís”, que va fer extensiu a la seguretat privada i a tots els que han participat en l’organització del Dijous Bo.

Torres també va expressar el seu agraïment a “tot el personal de l’Ajuntament” i especialment a “la persona que tant ha treballat pel Dijous Bo, la regidora Rosa Maria Tarragó. Ha treballat cada dia, cada hora i cada minut perquè fos un èxit”.

X