Noves temàtiques per a les fires prèvies al Dijous Bo

La primera fira es dedicarà als bunyols i als cossiols; la segona, a les rodes i rosaris, i la tercera serà la medieval i del torró.

L’Àrea de Promoció Econòmica s’ha posat a fer feina de valent per aconseguir que les fires prèvies al Dijous Bo tinguin més contingut i caràcter que mai. Per aquest motiu ja fa setmanes que la regidora Rosa Tarragó ha perfilat les noves línies d’unes fires que volen continuar la filosofia de mirar al nostre passat i promoure les nostres arrels.

Enguany les fires mantindran bona part del contingut, però amb un element diferenciador en cada cas. La primera fira tindrà lloc el 20 d’octubre i es dedicarà als bunyols i cossiols. La segona fira s’orientarà a les rodes i rosaris, i tindrà lloc el 27 d’octubre. En canvi la tercera, a celebrar el primer diumenge de novembre (dia 3), recrearà l’època medieval i també apostarà pel torró.

En aquests moments s’estan elaborant els llistats dels actes que ompliran aquestes fires i que tindran en comú una elevada participació social. L’Ajuntament pretén implicar al màxim les entitats associatives del municipi en cadascuna d’elles. Les reunions amb diferents col·lectius se succeeixen les darreres setmanes a un ritme frenètic, amb l’objectiu d’involucrar el major nombre possible d’entitats.

X