El claustre de Sant Domingo, reclam gastronòmic

La gastronomia és un element important de la nostra cultura. Amb el desig i l’objectiu de promocionar els nostres arrels, les fires adopten temàtiques especials i atractives. Per una banda, les fires ens faran gaudir de la cervesa artesana de Mallorca, amés de gastronomia d’alta cuina de petites proporcions, així com d’una degustació especial de bolets, tot allò dins del marc del Claustre de Sant Domingo, que albergarà un esdeveniment gastronòmic en cada fira.

Així doncs, el Claustre de Sant Domingo s’omplirà de gastronomia com un reclam per als inquers i visitants, fonamentalment durant les fires prèvies al Dijous Bo. A la primera fira s’hi muntarà una fira de cervesa artesana mallorquina on es podrà maridar cervesa i tapes. També s’ha organitzat un concurs gastronòmic de plats elaborats amb cervesa.

A la segona tindrem el denominat “Peccata Minuta”: set grans xefs d’Inca i la comarca cuinaran petites obres d’art gastronòmiques en miniatura. Una oportunitat perfecta per tastar alta cuina. La tercera fira, per la seva banda, anirà orientada al món del vi. Enmig de les fires hi haurà una vetllada de bolets amb degustació inclosa.

X