Torres sobre el Dijous Bo: «Tot està preparat»

Rafel Torres ha encapçalat la comitiva municipal que ha assistit aquest matí a la missa concelebrada a l’església de Santa Maria la Major. El batle d’Inca explicava després de l’acte religiós que “avui és un dia solemne, que dóna inici a la setmana gran del Dijous Bo”.

Torres afirma que, com sempre, “serem una ciutat oberta, hospitalària i amb un afecte especial cap a tots els mallorquins que ens visiten”, i es congratula del bon temps que fa avui Inca: “És un dia d’hivern, però de bon temps”, recorda que la climatologia “és molt important per a nosaltres. Confiem que el bon temps ens acompanyi tots aquests dies i especialment el Dijous Bo”.

El batle ha fet un balanç de les tres Fires: “Serveixen per promocionar el nostre comerç i la ciutat. I les tres Fires han estat impressionants, amb una participació massiva, una organització perfecta i un temps extraordinari, que ha tingut conseqüències molt positives per al comerç.”

Sobre l’imminent Dijous Bo, la primera autoritat de la ciutat explica que “estem preparats. Sempre queden coses, però duem molt de temps treballant-hi, i hem coordinat els diferents dispositius de seguretat i els expositors estan confirmats. Tot està a punt, encara que sempre queden petits ajustos”.

Torres ha destacat la mescla de tradició i modernitat del Dijous Bo, ha subratllat que “qualsevol persona de qualsevol part del món pot participar en directe d’aquesta festa. Els mallorquins que no puguin venir poden seguir-la a través d’Internet”.

X