Joan Rosselló Corró oferirà aquest divendres el Pregó del Dijous Bo 2023

L’enginyer superior aeronàutic, Joan Rosselló Corró, oferirà aquest divendres el pregó del Dijous Bo 2023 i donarà el sus a la setmana gran d’Inca.

Joan Rosselló Corró, nascut a Inca l’any 1963, va estudiar enginyeria en la Universitat Politècnica de Madrid i es va especialitzar en aeronaus. Va iniciar la seva carrera professional en l’empresa RYMSA de Madrid, i participà en el disseny i desenvolupament d’antenes de vol dels satèl·lits HISPASAT i INMARSAT, entre altres.

Després va ser seleccionat pel Centre de Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) per treballar en l’Agència Espacial Europea, en el seu centre ESTEC a Holanda, i prengué part en el disseny i l’anàlisi estructural d’elements de vehicles espacials. Actualment, treballa a Air Europa i ocupa el càrrec d’adjunt al director d’Operacions de Vol. També ha exercit com a professor associat en el Màster de Gestió Aeronàutica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El pregó del Dijous Bo 2023 a càrrec de Joan Rosselló Corró se celebrarà el pròxim 10 de novembre a les 20.30 hores, en el Teatre Principal d’Inca. Després, l’Orfeo l’Harpa d’Inca oferirà un concert, acompanyat de la Unió Musical Inquera i l’Orquestra Lauseta.

X