Pep Nicolau: «La Passarel·la Inca de Moda és una de les més importants de Mallorca»

La Passarel·la Inca de Moda ja està preparada per a la seva celebració. Aquest acte s’ha convertit amb el pas del temps en un dels més importants de la programació de les Fires d’Inca. Pep Nicolau, president de l’Associació de Comerciants d’Inca, assegura que enguany «participen més de 30 establiments en un de les desfilades més importants de l’ illa».

Una de les novetats de 2015 és la recuperació de la desfilada infantil. «Feia uns anys que la vam perdre per no haver-hi tendes de roba infantil, però el 2015 se n’han obert bastants i hi participen deu», explica Nicolau. La Passarel·la Inca de moda infantil tendrà demà a les 20 h a la plaça de la Llibertat, a la qual s’espera «una gran assistència de públic».

L’altra innovació és la de celebrar una desfilada «pura i dura». Per primera vegada durant l’esdeveniment no actuaran ni grups de música ni de ball, però s’apostarà per més llum i més so. «Volem que el protagonista sigui la moda i els assistents estiguin concentrats en ella. Abans es feia massa llarg», comenta el president de l’Associació.

A la desfilada dels adults, que se celebrarà el dissabte 31 a les 21 h a la mateixa plaça, hi participen uns 20 establiments. «El temps ens acompanyarà, i crec que vindran més de dues mil persones», assegura Nicolau. L’assistència, com en anys anteriors, serà gratuïta.

X