Inaugurada la Fàbrica Ramis, un innovador espai per a les idees

La Fàbrica Ramis va reobrir ahir les portes per erigir-se en una referència cultural, econòmica i empresarial de Mallorca. Les seves quatre naus de 1.000 metres quadrats cadascuna i un pati interior de més de 300 m2 acolliran empresaris i artistes de totes les Illes en un ambiciós projecte que pretén potenciar l’indiscutible caràcter cultural i innovador de la ciutat d’Inca.

La Fàbrica, construïda al final dels anys 20, té més de vuitanta anys. Es va construir utilitzant pedra de marès, amb grans finestres tant a la planta baixa com a la primera planta per aprofitar al màxim la llum solar. Ara ha estat reformada per obrir aquest espai multifuncional. S’hi celebraran actes culturals, fires i congressos, accions corporatives, cursos de formació, innovació empresarial, coworking i un restaurant.

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada de l’alcalde d’Inca, Virgili Moreno, i del director de la Fàbrica Ramis, Joan Ramis, varen assistir ahir a la inauguració d’aquest nou espai de cultura, formació i innovació. Armengol, Moreno i Ramis varen realitzar una visita a les instal·lacions i a les diferents sales per a esdeveniments, formació, coworking i l’aula pedagògica del Bosc de l’Arxiduc.

X