Els avantatges d’anar al Dimecres i Dijous Bo amb tren

Aquells que dubteu i estigueu pensant quina és la millor opció per arribar a Inca i no us agradi gaire haver de buscar on poder deixar el cotxe, el tren és la vostra solució.

Com anys anteriors, els Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) han ideat un horari especial de trens que facilitarà l’arribada dels milers de visitants a Inca, així com la seva posterior tornada a casa.

Tant el dimecres com el dijous, sortiran des de l’Estació Intermodal de la plaça d’Espanya de Palma trens especials que ampliaran l’oferta habitual.

El Dimecres Bo per facilitar el transport nocturn, pensant en la revetlla de demà, SFM ha habilitat cinc freqüències amb origen Palma i destí Inca (a les 22.40, 0.15, 1.45, 3.15 i 4.50) i que trigarà 35 minuts a realitzar el trajecte. Totes elles faran parada a les estacions prèvies a Inca i, a més, el tren continuarà fins a sa Pobla o Manacor.

En sentit contrari, hi haurà serveis a les 23.21, 0.55, 2.25, 3.55 i les 5.30, que serà el darrer tren cap a la capital balear per als més festers.

Pel Dijous Bo, un comboi realitzarà cada hora un trajecte exprés, que únicament realitzarà parada a l’estació Marratxí. D’aquesta manera des de les 9.07 fins a les 18.07 sortirà un tren cada hora, que arribarà a Inca en tan sols 25 minuts. Aquest servei és addicional i se suma a les tres sortides des de Palma, cada hora, del servei habitual.

En els enllaços inferiors trobareu els horaris d’SFM per al Dimecres i el Dijous Bo, així com l’horari habitual.

Horari especial per al Dimecres Bo 2015

Horari especial per al Dijous Bo 2015

Horari habitual d’SFM

X