On puc aparcar si vénc amb el cotxe?

Per a aquells que decideixin anar amb cotxe per gaudir del Dimecres Bo o el Dijous Bo tenen diverses opcions per poder aparcar el seu vehicle. No obstant això, s’ha de tenir en compte que, a causa de la gran quantitat d’esdeveniments que estan programats, el centre d’Inca estarà completament tancat, així com els dos pàrquings subterranis de la ciutat.

Els visitants podran aparcar en nombrosos carrers de la perifèria (els que apareixen de color groc en el mapa). Una de les zones principals serà el primer tram de l‘avinguda del Raiguer o el tram que uneix la gasolinera amb el Mercadona de l‘avinguda de Jaume I. En aquesta avinguda, com es va fer les dues darreres Fires, es tancarà el centre i es podrà aparcar en els dos vials.

Captura de pantalla 2015-11-17 a las 18.11.18A més, s’ha tornat a habilitar un aparcament des de la rotonda de la carretera de Sineu fins al McDonald’s, on podran aparcar uns mil vehicles, ja que es podrà estacionar també al centre de la via. Segons ha explicat la regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Antonia Triguero, tots els pàrquings especials estaran habilitats fins a les 21 hores, tant el Dimecres Bo com el Dijous Bo.

Triguero ha destacat que els carrers que s’omplen més ràpid són els vials que connecten Inca amb els pobles veïns, com són Mancor, Selva i Llubí, i ha explicat que els que vénguin més tard «segurament trobaran lloc pel polígon, els vials de Jaume I o a prop del McDonald’s».

La regidora també ha sol·licitat als inquers que no agafin el cotxe per evitar majors col·lapses i ha recomanat l’ús del transport públic en tots els casos en què sigui possible.

X