«Orgullosament Inca», un èxit de participació i organització

El festival LGTBI “Orgullosament Inca”, que després de sis anys de vida està plenament consolidat i ha esdevingut un referent a les Illes Balears, va tenir el seu colofó ​​aquest divendres 15 de juliol a la plaça d’Espanya d’Inca, amb un grandíssim espectacle i èxit de públic i organització.

“Orgullosament Inca” ha comptat amb la participació de Sofia Cristo, la cantant Rebeca (“Duro de pelar”), Drag Vulcano i les drags locals Mystica Vileila, Stacy Lover, Mortia Dickinsane i Lolita Kahos, entre altres artistes.

A més, un any més s’ha tornat a gaudir de la participació de Topacio Fresh, que des del primer any ha apadrinat el festival, i la col·laboració de Pep Noguera i Vivian Caoba, que any rere any també participen en l’organització d’aquest acte.

El festival ha comptat els últims dies amb diversos esdeveniments de referència, amb la presència de la coneguda Bibiana Fernández i de Diabéticas Aceleradas, que van celebrar dimarts passat el 30è aniversari del film Tacones lejanos de Pedro Almodóvar.

X