Inca se suma un any més a la 48a edició de la Marxa del Güell a Lluc a Peu

La capital del Raiguer tornarà a ser un punt de partida de la popular caminada el pròxim diumenge 7 d’agost a les 5.30 hores.

Un any més, Inca serà un punt de partida de la 48a Marxa del Güell a Lluc a Peu, que se celebrarà el pròxim 7 d’agost. D’aquesta manera, totes les persones que es vulguin sumar a la marxa des de la capital del Raiguer podran fer-ho a les 5.30 hores de la matinada a la plaça del Bestiar.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació del batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Participació Andreu Caballer, juntament amb altres membres del consistori i el president del Grup Güell Francisco Bauzá. «Un any més, estam molt contents de donar suport a aquesta iniciativa i que Inca es consolidi com a punt de partida destacat dins la tradicional Marxa del Güell a Lluc a Peu», assenyala el batle Moreno.

Com cada any, l’Ajuntament d’Inca comptarà amb la col·laboració d’un grup de voluntaris, els quals, en coordinació amb la Policia Local, seran els responsables d’organitzar la sortida de la 48a edició de la Marxa del Güell a Lluc a Peu des d’Inca la matinada del 6 al 7 d’agost.

Les inscripcions s’han de realitzar de manera telemàtica a través de la web: www.desguellallucapeu.com.

X