El Dijous Gros arriba als carrers d’Inca

Avui, 9 de maig, Inca s’engalana per celebrar el Dijous Gros, la seva tradicional fira de primavera. Des de primeres hores, els carrers es converteixen en un enrenou d’activitats per a tots els gustos i edats, marcant l’inici d’aquesta festivitat tan arrelada a la comunitat.

La jornada ha començat amb el mercat tradicional, que s’estendrà fins a la tarda, omplint els racons del centre amb el bullici característic dels llocs i la varietat de productes. A més, el Carrer de Jaume Armengol es converteix en un espai d’aprenentatge i creativitat amb tallers a càrrec del Centre de Formació i Ocupació de l’Ajuntament.

Com cada any, un dels actes principals de la jornada serà el 10è Dinar Popular de Bessons de Faves a la plaça de l’Aigua, amb venda anticipada de tiquets. Així mateix, també hi participen diversos cellers i restaurants d’Inca els quals prepararan plats cuinats amb receptes elaborades amb faves.

Però les activitats no acaben aquí. Enguany, es suma la iniciativa de la “Botiga al carrer”, on 70 establiments de la ciutat participen amb ofertes especials, afegint un toc més vibrant a l’atmosfera festiva. A més, la música i l’art es fan presents en diversos punts de la ciutat, amb actuacions musicals, jornades de portes obertes i una colorida processó amb Caparrots i la Batucada Fieres d’Inca.

X