Inca tanca el cap de setmana previ a Sant Abdon i Sant Senén ple d’activitats

Les festes patronals d’Inca, que duren del 21 al 30 de juliol [programa complet], han tancat un cap de setmana previ a Sant Abdon i Sant Senén ple d’activitats de tota casata a la capital del Raiguer.

Les activitats infantils han estat presents als carrers de la ciutat des de divendres fins diumenge. El III Torneig Escolar Incacs d’escacs a la Plaça del Lledoner o les activitats de teatre infantil que han tingut lloc a les diferents places d’Inca durant el cap de setmana en són una mostra.

Així mateix, dissabte a la nit vam poder gaudir de la Nit de Boxa que va anar a càrrec de la Federació Balear de Boxa al Poliesportiu Mateu Cañellas. Tinguerem un cap de setmana molt variat on tothom pogué trobar una activitat del seu gust.

De la mateixa manera, també hem pogut disfrutar de diferents concerts a la nostra ciutat durant aquests dies. La nit de Rock’n’Roll al Mateu Canyelles, el Concert d’estiu al Claustre de Sant Domingo i el Concert de ‘Xilvars’ a la Plaça de la Llibertat va ser el menú de divendres.

Dissabte vàrem tenir el concert de Foluz + Naipes a la Plaça d’Espanya i el lliurament dels Premis Literaris Pare Colom 2021 amb un nou concert; en aquest cas, a càrrec de Maria Hein.

Un dels plats forts de diumenge va ser el concert de Tinons March al Quarter General Luque que tancava el cicle de concerts d’Incajazz amb una participació rotunda de públic durant tot el cicle. Per una altra banda, i com a gran destacat del cap de setmana vam tenir el concert al Poliesportiu Mateu Cañellas de la nit de tributs a artistes com Mecano, Manolo García i El Úlimo de la Fila.

X