Més de 90 empreses participen en el Mallorca Dream Days

Comença el compte enrere per a la segona edició del Mallorca Dream Days, que se celebra del 12 al 14 de novembre a la Fàbrica Ramis. El II Saló de Bodes, Comunions, Batejos, Festes i Esdeveniments d’Inca comptarà amb la participació de 92 empreses de sectors molt diferents, com per exemple audiovisuals, decoració, roba o càterings, procedents de tota l’illa, moltes d’elles d’Inca i la Part Forana.

Durant els tres dies que durarà la fira, que comptarà amb 4.000 m² d’exposició, es duran a terme tallers, workshops, activitats infantils, presentacions, conferències i moltes activitats més. A més a més, es realitzaran tasts de càterings i rebosteria i showcookings. «Amb aquesta segona edició, Mallorca Dream Days es consolida i amplia el nombre d’expositors. D’aquesta manera, Inca va fent passes per posicionar-se com a ciutat de referència en l’organització de Fires», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per la seva banda, Sandra Llabrés, directora de l’esdeveniment, destaca que «les persones que visitin aquest saló trobaran a un mateix espai tot allò que puguin necessitar per desenvolupar l’esdeveniment dels seus somnis i molt més».

Finalment, el preu de l’entrada és de 3 euros i els infants menors de 12 anys hi accedeixen gratuïtament. L’horari d’obertura és de 17 a 20.00 hores el divendres, i de 10.00 a 20.00 hores el dissabte i el diumenge.

X