Ricard Castellet clausura el VII Cicle de Conferències IncaBusiness

Ahir horabaixa, el Centre Bit d’Inca va acollir l’última ponència del VII Cicle de Conferències IncaBusiness, organitzat per l’Ajuntament d’Inca. Així doncs, Ricard Castellet, amb la seva xerrada “Ecosistemes d’innovació i economia start-up”, va ser el responsable de posar el punt final a aquesta nova edició de jornades que varen néixer amb la finalitat d’apropar als comerciants, restauradors i petits empresaris inquers la realitat del món dels negocis i les tendències en diferents camps com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica.

Durant la seva ponència, Castellet va parlar sobre com el futur econòmic passa per la construcció d’ecosistemes d’innovació i d’estratègies que cerquin la col·laboració entre empreses amb el talent com a motor de creixement. Ricard compta amb més de 20 anys d’experiència professional en el món digital i ha desenvolupat gran part de la seva carrera col·laborant en el llançament i la consolidació d’empreses emergents (start-ups), i en la digitalització de grans companyies.

El VII Cicle de Conferències IncaBusiness va començar el passat 6 de maig, amb la ponència “La fi de l’entorn VUCA, liderant el nou món BANI. Les competències dels líders del futur”, a càrrec de Carmen Molano. Durant aquesta xerrada la ponent va donar a conèixer com l’entorn econòmic i social s’ha transformat a causa de la pandèmia mundial i com l’acrònim VUCA ha quedat obsolet davant la crisi viscuda aquest últim any. D’aquesta manera, Molano va exposar les actuals circumstàncies socioeconòmiques basades en la nova tendència BANI i els requeriments que seran necessaris per als líders i empresaris a l’hora de liderar i gestionar les seves organitzacions en aquest nou entorn.

Paral·lelament a aquest cicle, l’Ajuntament d’Inca organitza un complet programa de càpsules formatives per ampliar coneixements i descobrir noves tendències. La pròxima xerrada «10 Coses que no sabies sobre la protecció de dades», a càrrec de Vicenç Pardo, es realitzarà en el Museu del Calçat i de la Indústria d’Inca el dijous 10 de juny a les 19.30 h. Les activitats formatives continuen el 17 de juny amb la càpsula «El poder de les xarxes socials en la reactivació del turisme», impartida per Santiago Garcia Solimei, director global de Xarxes Socials i PR a Meliá Hotels International. El calendari es pot consultar a incabusiness.org.

X