La Nit del Vi més solidària

La tercera edició de la Nit del Vi arribarà a la Fàbrica Ramis d’Inca el proper dissabte vespre i tindrà la participació de 14 cellers, dos d’ells -Can Munar i Son Bordils- de la capital des Raiguer. Una vegada més, la Nit del Vi destaca pel seu caire solidari. A la primera edició els beneficis van ser per a la Fundació Aldaba, en la segona es van destinar a la lluita contra el càncer i en la tercera  la totalitat de la recaptació -un cop cobertes les despeses que suposa el esdeveniment- anirà a parar a l’associació Dóna Vida, Balears.

A l’acte de presentació, el conseller insular d’Economia, Hisenda i Turisme del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, va animar a tots els mallorquins a participar a la Nit del Vi, perquè és “un esdeveniment benèfic que, a més, ajuda a fomentar l’economia”. Per la seva banda, la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater, va destacar que la Nit del Vi està consolidada després de l’èxit de les dues primeres edicions.

Des de Dóna Vida, Balears, Jaume Estrany va detallar la destinació de la recaptació obtinguda i Guillem Vicens, president de Petits Cellers, va destacar l’alta implicació dels cellers de Mallorca.

Les entrades costen 10 euros que permetran poder tastar els vins de tots els cellers participants. A més, 3 d’aquests 10 euros es podran utilitzar en la compra de vins a l’interior del recinte. Així mateix, es pagarà un dipòsit de 3 euros addicionals per una copa de vidre. Aquests 3 euros es tornaran quan es lliuri de nou la copa.

La Nit del Vi Inca 2018 és un esdeveniment organitzat per Activa’t Inca Associació Empresarial i Petits Cellers de Mallorca, i compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Inca, el Consell de Mallorca i Peugeot Tecnomovil Inca. S’obriran les portes de la Fàbrica Ramis a les 18.30 hores, i l’esdeveniment durarà fins a les 23.30 aproximadament. La Nit del Vi va tenir una extraordinària acollida en les dues edicions anteriors. Més de 700 persones hi varen acudir l’any passat.

X