Pep Nicolau: “Ara comença la temporada alta a Inca”

Pep Nicolau Parra creu que la paciència té més poder que la força; que la vida no és una qüestió de guanyar o perdre; tampoc no és triomfar o fracassar. Considera que la vida serveix per aprendre, per créixer, per escriure i esborrar, i sobretot, per mirar sempre cap endavant…

També creu, i així ho diu, que “ara comença la temporada alta a Inca”. “Les Fires de la Terra, de l’Oci i de l’Art, el Dijous Bo i l’època nadalenca es converteixen en la temporada més profitosa per als comerciants de la nostra ciutat”, explica.

Pep Nicolau, nascut un 15 d’octubre -dia que enguany es va presentar el programa de les Fires-, és empresari i l’actual president de l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca. Tot i la seva gran experiència a l’hora d’organitzar esdeveniments, quan arriben les Fires va aquí i ‘allà, treu el “nervi” que du dedins i sempre roman pendent que tot surti bé.

“Segur que, un any més, gaudirem d’unes grans Fires“, assenyala Nicolau. “Enguany, la novetat tal vegada més cridanera és l’augment de l’aspecte musical, tot i que conservem activitats tradicionals que suposen vertaderes ‘marques’ d’Inca”, explica.

L’empresari considera que les Fires són “una extraordinària finestra” que serveix “per mostrar Inca a l’exterior”.

I és que Nicolau assenyala que a partir d’ara els comerciants i els restauradors de la capital del Raiguer “ja estem a punt per rebre la visita de gent de tot Mallorca i de tot el món”.

Els bars, els restaurants, els locals d’oci i els comerços vesteixen les seves millors gales per rebre l’allau de persones que visitaran, pròximament, la ciutat.

Com repeteix any rere any, Nicolau assegura, també enguany, que “Inca té les millors Fires de Mallorca” i recorda que “estem en una evolució constant”.

L’Associació de Comerciants d’Inca va néixer l’any 1982, precisament per fer-se càrrec de l’organització de fires i esdeveniments conjunts, i la seva col·laboració amb l’Ajuntament és d’allò més estreta.

 

 

X