El VII Cicle IncaBusiness posa l’accent en les noves tecnologies

Els ponents d’aquests setena edició seran Carmen Molano i Ricard Castellet i les conferències es duran a terme al Centre Bit d’Inca.

De forma paral·lela es durà a terme un complet programa de càpsules formatives per ampliar coneixements i descobrir noves tendències.

L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui matí un nou cicle de conferències IncaBusiness, en la sala de conferències del Museu del Calçat i la Indústria. L’acte ha comptat amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora d’Innovació i empresa, María José Fernández; el regidor d’Economia local, de Turisme i promoció de la ciutat, Miguel Ángel Cortés; i el representant de l’Institut d’Innovació i Empresa, Pep Riera; conjuntament amb representants de totes les associacions i empreses col·laboradores.

«Avui demostram, amb la posada en marxa d’un nou cicle de conferències IncaBusiness, que Inca és una ciutat que es manté activa i viva en la qual s’estan impulsant molt de projectes, a pesar de la complicada situació que estam travessant. Per aquest motiu, vull donar les gràcies públicament a totes les persones, entitats i empreses que han fet possible que arribem a la setena edició», destaca el batle Moreno.

Per la seva banda, la regidora Fernández destaca que «ara més que mai hem d’estar al costat de les empreses i el teixit productiu d’Inca, i contribuir que puguin seguir formant-se i actualitzant els seus coneixements. Aquest programa de formació té per objecte apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les últimes tendències en camps com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica.»

D’aquesta manera, el VII Cicle de conferències IncaBusiness començarà el pròxim dijous 6 de maig, amb la xerrada «La fi de l’entorn VUCA, liderant en el nou món BANI. Les competències dels líders del futur» a càrrec de Carmen Molano. Durant la seva conferència, la ponent mostrarà com l’entorn econòmic i social s’ha transformat a causa de la pandèmia mundial i com l’acrònim VUCA utilitzat en el món empresarial ha quedat obsolet davant la crisi viscuda aquest últim any, a més a més, ens exposarà les actuals circumstàncies socioeconòmiques basades en la nova tendència denominada BANI.

Després, el dijous 3 de juny, tindrà lloc la conferència «Ecosistemes d’innovació i economia start-up» de la mà de Ricard Castellet. En aquesta ponència, l’autor explicarà com el futur econòmic passa per la construcció d’ecosistemes d’innovació i d’estratègies que cerquen la col·laboració entre empreses amb el talent com a motor de creixement.

Aquestes dues conferències es duran a terme al Centre BIT d’Inca a les 19.30 h. Cal recordar que, a causa de la situació actual, s’haurà de fer reserva prèvia, ja que a causa de les restriccions vigents l’aforament màxim serà de 60 assistents. Més informació i inscripcions: https://incabusiness.org/ca/cicle/7e-cicle-incabusiness/ 

De forma paral·lela, l’Ajuntament d’Inca dóna inici, el 22 d’abril, al calendari de les microcàpsules formatives amb la xerrada «Influencer marketing, fum o realitat?», a càrrec d’Arantxa Vico. A continuació, el 27 d’abril, se celebra la càpsula «Eines Cloud, com treure’n profit», a càrrec d’Antoni Moragues. Aquestes xerrades es duran a terme en el Museu del Calçat i la Indústria a les 19.30 hores.

«La finalitat d’aquestes càpsules és ampliar coneixements i promocionar tendències, aspectes legals, fiscals i eines per a la millora de la gestió. Per tant, el nostre objectiu és impulsar la  millora de les dinàmiques de funcionament de les empreses, així com ajudar al teixit comercial i empresarial de la nostra ciutat», explica el regidor Cortés.

El calendari complet de les activitats formatives que es duran a terme en el marc d’IncaBusiness es pot consultar a la web https://incabusiness.org/ca/.

X