Arriba aquest dissabte la Nit del Vi a Inca, amb la participació rècord de més de vint bodegues

El Quarter General Luque acollirà la sisena Nit del Vi a Inca, organitzada com cada any en el marc de les Fires per Activa’t Inca Associació Empresarial i l’Ajuntament d’Inca, i que es durà a terme el proper dissabte, dia 22 d’octubre 2022.

La presidenta d’Activa’t Inca Mar Nicolau i el batle d’Inca Virgilio Moreno han presentat aquesta nova edició, que destaca perquè s’ha batut el rècord de participació. Així, fins a 21 bodegues de tots els racons de Mallorca oferiran tasts de més d’un centenar de vins a tots els que s’hi acostin aquest dissabte entre les 18.30 i les 22.30 hores.

A l’acte també han estat presents Guillem Vicens, president de Petits Cellers; Antoni Alorda, gerent de Tecno Móvil Más Que Coches; Nati Llobera, gerent d’Ocaso Assegurances; Victòria i Tobias, alumna i tècnic de Mater; cellerers d’Inca, com Ramon Coll del Celler Son Bordils , Hipólito Medrano de Bodega Nacra, i representants d’entitats amb les quals col·labora la Nit del Vi a Inca.

Aquesta iniciativa sempre ha tengut un caràcter solidari, que es manté i reforça enguany. D’una banda, s’ha de destacar que els beneficis de la vetllada es destinaran a l’entitat social Mater Misericordiae, que, a més, tendrà una parada amb oferta de tapes a preus populars per als asistents.

D’altra banda, aprofitant l’esdeveniment es durà a terme un reconeixement a totes les entitats socials que en aquests anys han estat beneficiàries de la Nit del Vi.

Les entrades anticipades tenen un cost de 15 euros (20 euros a porta) i ja es poden adquirir en línia a Ticket Ib (Nit del Vi a Inca 2022 a Ticket Ib). L’entrada inclou una copa commemorativa, accés al recinte amb tast lliure de tots els vins que es vulgui i un descompte de 5 euros en la compra de vi dins del recinte als cellers participants.

La vetllada inclou, a més, un concert a càrrec dels tres Jaumes: Jaume Perpinyà, Jaume Mas i Jaume Anglada.

Enguany es facilitarà a tots els assistents una revista completa amb totes les bodegues participants i els vins que oferiran per tastar.

Mar Nicolau ha explicat que “un any mes els cellers s’han implicat molt en la Nit del Vi, ja que és un dels esdeveniments d’aquest tipus que es fan a l’època de tardor a Mallorca amb més atractiu. A més, aquesta vetllada s’ha convertit en un dels actes referents i dinamitzadors de les Fires d’Inca. Per a Activa’t Inca és una ocasió fantàstica per reivindicar que hem d’apostar i defensar el producte local de proximitat, i el vi n’és un exemple extraordinari, com també ho són les empreses, els comerços i restaurants d’aquí”.

El batle Virgilio Moreno ha exposat que “la Nit del Vi d’Inca s’ha anat consolidant, any rere any, fins a convertir-se en una cita ineludible dins les Fires d’Inca. Aquest acte compta amb l’estimació i el reconeixement de molta gent arreu de Mallorca, i cada any atreu milers de persones que s’acosten a la nostra ciutat per participar del tast”.

X