Uns 200 actes programats aglutinen el complet programa de Fires 2022

Uns 200 actes programats, tots ells a Inca, aglutinen el complet programa de Fires 2022 (Fires Inca) a la capital del Raiguer. Aquest divendres l’Ajuntament d’Inca ha presentat aquest programa d’esdeveniments obert a la participació ciutadana.

Enguany s’amplia el recorregut de l’esdeveniment i es recupera la plaça del Mercat Cobert i la plaça de Mallorca, que se sumen de nou com a punt neuràlgic de les celebracions.

Així, el consistori ha preparat prop de 200 activitats gràcies a la implicació d’associacions, entitats i col·lectius.

“Després de dos anys sense poder celebrar la fira amb normalitat, estam molt contents de presentar la programació de les Fires amb més ganes i il·lusió que mai”, ha expressat el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per part seva, el regidor de Fires Antoni Peña ha destacat que l’objectiu «és mantenir l’essència de les Fires i els esdeveniments tradicionals, i incorporar a cada edició noves activitats per modernitzar, actualitzar i ampliar la programació».

D’aquesta manera, les Fires inclouran mostres tradicionals, exposicions i mercats, juntament amb altres actes ja consolidats, com el Tast de Ball, la Nit del Vi, el Creativíssim o la Fira del Disc, entre d’altres. Pel que fa a les novetats, s’incorpora al programa l’Octubre Fest, el Mercat del Circ, la Fireta Friqui i la Fira de Halloween.

X