Virgili Moreno: «Les Fires han de ser l’aparador de l’economia, la gastronomia, el comerç, la indústria i la cultura d’Inca »

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha explicat avui en el marc de la presentació oficial del programa de les Fires d’Inca el caràcter intergeneracional d’aquestes festes en què “tota la família pot participar en diferents activitats enfocades a diferents edats”. El primer edil de la capital des Raiguer ha subratllat que l’objectiu és que les Fires siguin “l’aparador de l’economia, la gastronomia, el comerç, la indústria i la cultura d’Inca”.

Per això, s’ha refrescat l’imatge de la festa mallorquina i s’ha presentat un programa amb una nova imatge que reflecteix el que es vol aconseguir, “unes Fires de carrer”. Moreno ha afegit que han preparat aquestes festes “amb moltíssima il·lusió, amb moltíssimes ganes i amb la intenció de potenciar el que ha funcionat bé fins ara”.

Aquest any, cadascuna de les tres Fires tindrà un acte d’inauguració el dissabte a les 12 del migdia. Malgrat haver-se presentat avui, la Primera Fira se celebrarà el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre: “Hem volgut avançar la presentació deu dies perquè tots sàpiguen el que són les Fires d’Inca”, va assegurar el batle, que va confirmar que s’imprimiran milers de programes que seran repartits als domicilis dels inquers “porta per porta” i també es faran campanyes promocionals a les localitats veïnes.

L’alcalde va acabar la seva intervenció donant les gràcies a tots els que han participat en la preparació de les festes i reiterant que l’objectiu és ser “l’aparador de tot el que fem a Inca. Convidem els inquers i mallorquins a unes festes participatives; els protagonistes han de ser els ciutadans”.

X