Els alumnes del col·legi Beat Ramon Llull prediquen en el Vía Crucis

Last updated:

El Dimarts Sant a Inca es viu amb gran devoció i fervor, en una processó coneguda com el Vía Crucis, en la qual es recorren les principals esglésies de la ciutat per recordar el camí de Jesús cap a la crucifixió. Aquest any, la processó ha comptat amb un element especial, ja que els alumnes del col·legi Beat Ramon Llull han estat els encarregats de pregar a les diferents esglésies visitades.

El Vía Crucis és una processó que simbolitza el camí de Jesús cap a la crucifixió, i en la qual es recorren catorze estacions que representen les diferents etapes d’aquest camí. A Inca, aquesta processó es converteix en una mostra de la devoció de la comunitat cristiana, en la qual centenars de fidels s’uneixen per viure aquest moment de reflexió i pregària.

Els alumnes del col·legi Beato Ramón Llull, han estat els encarregats de pregar a les diferents esglésies que s’han visitat durant la processó, transmetent la seva fe i el seu compromís amb la comunitat cristiana. La seva presència ha donat a la processó un aire fresc, i ha demostrat el paper actiu que poden jugar els joves en la vida religiosa de la ciutat.

La processó ha recorregut les principals carrers del centre històric d’Inca, visitant les diferents esglésies de la ciutat, com la Església de Santa Maria la Major, Germanes de la Caritat, l’Església de Sant Francesc, Crist Rei, l’Església de Sant Domingo, La Salle, l’Església de Sant Bartomeu i La Puresa. En cadascuna d’elles, els alumnes del Beato Ramón Llull han ofert les seves reflexions sobre les diferents estacions del Vía Crucis, en un acte de compromís i devoció cap a la seva fe.

L’ambient de recolliment, respecte i silenci als estrets carrers del centre d’Inca ha estat una constant, demostrant la importància de la fe en la vida de la comunitat cristiana d’Inca.

X