Els alumnes del Col·legi Beat Ramon Llull participen en el Via Crucis

El Dimarts Sant a Inca es viu amb gran devoció i fervor, en una processó coneguda com el Via Crucis, en la qual es recorren les principals esglésies de la ciutat per recordar el camí de Jesús cap a la crucifixió. Aquest any, la processó ha comptat amb un element especial, ja que els alumnes del Col·legi Beat Ramon Llull han estat els encarregats de pregar a les diferents esglésies visitades.

El Via Crucis és una processó que simbolitza el camí de Jesús cap a la crucifixió, i en la qual es recorren catorze estacions que representen les diferents etapes d’aquest camí. A Inca, aquesta processó es converteix en una mostra de la devoció de la comunitat cristiana, en la qual centenars de fidels s’uneixen per viure aquest moment de reflexió i pregària.

Els alumnes del Col·legi Beat Ramon Llull han estat els encarregats de pregar a les diferents esglésies que s’han visitat durant la processó, mostra de la seva fe i el seu compromís amb la comunitat cristiana. La seva presència ha donat a la processó un aire fresc, i ha demostrat el paper actiu que poden jugar els joves en la vida religiosa de la ciutat.

La processó ha recorregut les principals carrers del centre històric d’Inca, tot visitant les diferents esglésies de la ciutat, com l’església de Santa Maria la Major, les Germanes de la Caritat, l’església de Sant Francesc, Crist Rei, l’església de Sant Domingo, La Salle, l’església de Sant Bartomeu i la Pureza. En cadascuna d’elles, els alumnes del Beat Ramon Llull han ofert les seves reflexions sobre les diferents estacions del Via Crucis, en un acte de compromís i devoció cap a la seva fe.

L’ambient de recolliment, respecte i silenci als estrets carrers del centre d’Inca ha estat una constant, i ha demostrat la importància de la fe en la vida de la comunitat cristiana d’Inca.

X