Un Dijous Bo de rècord

La capital des Raiguer ha viscut dos dies molt intensos en els quals els carrers han estat un autèntic formiguer de gent. Especialment durant la tarda nit del Dimecres Bo i des de primeres hores del Dijous Bo, la ciutat ha rebut milers de visitants de totes les parts de Mallorca.

Així com estimen les fonts oficials, durant les dues jornades han passat per Inca més de 150.000 persones. Totes elles han pogut gaudir dels mercats, fires i mostres instal·lades per la ciutat.

La majoria dels visitants que han vingut de fora d’Inca han aprofitat les connexions de transport públic ofertes pel Servei Ferroviari de Mallorca (SFM). Els que han preferit venir amb cotxe han pogut aparcar a zones habilitades per a això.

Tant la jornada del Dimecres Bo com la del Dijous Bo han resultat tranquil·les i sense incidents destacables. A més, a causa que la gent ha arribat a Inca de manera escalonada, no s’han produït les mateixes aglomeracions d’altres anys, la qual cosa ha facilitat el pas entre els carrers.

Respecte a la part meteorològica, el Dimecres i el Dijous Bo han estat marcat per les bones temperatures. El sol ha estat el predominant en les jornades i, per tant, no s’han registrat pluges.

X