Segona fira amb alta cuina ‘en miniatura’

El 27 d’octubre, dins del marc de la segona fira, podeu gaudir de l’alta gastronomia en miniatura amb la participació de set dels millors xefs de Mallorca. La iniciativa es diu ‘Peccata Minuta’ i acompanyats per la regidora de Promoció Econòmica Rosa Maria Tarragó, ja han visitat l’emblemàtic Claustre de Sant Domingo, han assegurat que estan “molt il·lusionats amb aquest projecte”.

Dins del Claustre es reuniran Joan Marc (Restaurant Joan Marc), Tomeu Torrens (Can Amer), Marga Coll (Miceli), María Solivellas (Ca Na Toneta), Santi Taura (Restaurant Santi Taura), Cati Pieras (Daica) i Andreu Genestra (Restaurant Andreu Genestra) per oferir-vos els menjars més apetitosos a base de ‘tapes’.

El lloc ja és espiritual, però sumant les sensacions del paladar tocarem el cel amb la punta dels dits. No t’ho pots perdre!!

X