La Nit del Vi d’Inca 2021 serà en benefici del Patronat Joan XXIII

L’esdeveniment es trasllada enguany al Quarter General Luque per garantir el compliment de les mesures vigents per fer front a la COVID-19.

El pati d’armes del Quarter General Luque acollirà una nova edició de la Nit del Vi, organitzada cada any en el marc de les Fires d’Inca per Activa’t Inca Associació Empresarial amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Inca. Aquest esdeveniment solidari té per objecte promocionar els vins mallorquins i promoure les bodegues de l’illa. Enguany els beneficis es destinaran a l’entintat inquera Patronat Joan XXIII.

«Després de cinc edicions, aquest acte s’ha consolidat i s’ha convertit en un esdeveniment de referència dins les Fires d’Inca, que per una banda fa palesa la importància vitivinícola del nostre municipi, a la vegada que tenen un vessant social», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, el pròxim dissabte 6 de novembre, de 18.30 a 22.30 hores, totes les persones que s’acostin fins al Quarter General Luque podran gaudir d’un tast de quasi 100 vins de quinze bodegues mallorquines diferents. Durant l’esdeveniment, el Patronat Joan XXIII oferirà també tapes a preus populars. D’altra banda, per primera vegada s’oferirà un brindis de benvinguda, que enguany serà a càrrec dels Revetlers des Puig d’Inca.

Les entrades es poden reservar a través de la web https://ticketib.com/events/nit-del-vi-a-inca-2021. El tiquet inclou un copa de vi commemorativa de l’acte i un descompte de 5 euros en la compra d’aquestes begudes de les bodegues participants.  A més a més, es realitzarà un sorteig de deu dinars o sopars per a dues persones als restaurants col·laboradors, entre totes les persones que hagin comprat l’entrada.

X