Peccata Minuta, èxit assegurat

Un dels esdeveniments gastronòmics més esperats de la Segona Fira és Peccata Minuta. L’èxit de les dues anteriors edicions permeten considerar aquesta trobada de xefs com un dels esdeveniments estrella de les Fires. En ell, els visitants podran degustar diferents tapes elaborades a l’incomparable marc del Claustre de Sant Domingo.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, va assegurar a la presentació de l’esdeveniment que “Peccata Minuta ha funcionat en anteriors edicions, i nosaltres apostem per donar continuïtat i potenciar tot el que va bé”. Per la seva banda, Miguel Ángel Payeras, soci director de Chefs(in), ha donat les gràcies a l’Ajuntament per la confiança i ha explicat que diumenge que ve se serviran unes 3.300 tapes als assistents.

Peccata Minuta tindrà enguany la participació de: Tomeu Torrens (Celler Can Amer), Joan Marc Garcies (Restaurant Joan Marc), Cati Pieras (Daica), Silvia Anglada (Es Tast de na Sílvia, Menorca), Marga Coll (Miceli) i Víctor Bayo (Alcaufar Vell Hotel & Restaurant). L’empresa Chefs(in) cuidarà de tots els detalls tal com ho ha fet en les dues anteriors edicions.

Els acompanyen els vins seleccionats per Vinamica, la cervesa artesana de Beer Lovers, les galetes de Quely, que seran el pa d’aquest Peccata Minuta, i els cafès de Marabans Coffee & Tea.

El preu de cada ració és de 3 euros; els vins i cerveses artesanes i les copes de vi es vendran a 2,5 euros. Els tiquets per a les consumicions es poden adquirir a l’entrada del Claustre de Sant Domingo el mateix dia de l’esdeveniment a partir de les 11 hores. Però aquest any, a més, com a novetat es pot comprar anticipadament el lot complet i retirar els tiquets a la taquilla.

X