Gràcies Mallorca: 48.000 visitants a la Primera Fira

La Primera Fira d’Inca ha acabat amb èxit de participació ciutadana. Unes 48.000 persones van acudir a Inca en algun moment del cap de setmana a participar en les diferents actuacions, activitats i paradetes instal·lades per a l’ocasió, segons xifres de la Policia Local. L’exhibició de Cossos d’Emergència va ser una de les activitats que va congregar més gent. Tot i que la previsió meteorològica amenaçava mal temps, finalment la pluja no va aparèixer durant el cap de setmana i totes les activitats es van poder desenvolupar amb normalitat.

Els infants també varen ser protagonistes i varen gaudir en totes les activitats infantils que es van desenvolupar, especialment a la Trobada de Cossos d’Emergència. I és que allà varen poder conèixer de prop la tasca que desenvolupen per garantir la seguretat ciutadana. La Fira de la Cervesa es va animar a partir de les dotze del migdia de diumenge. El recinte firal, la Fira de la Sostenibilitat, el Mercat Artesà i les exposicions vigents varen ser un altre punt de parada obligada.

Les autoritats, encapçalades per l’alcalde, Virgili Moreno, varen visitar la Fira els dos dies. Dissabte a les dotze a la inauguració i el diumenge varen tornar a recórrer tota la Fira. Avui comencen els actes de la Segona Fira, amb la presentació d’un dels esdeveniments més esperats: Peccata Minuta.

[widgetkit id=”7″]

X