Els sis xefs que estan presents a Peccata Minuta diumenge entre 12 i 16 hores són autèntics arquitectes gastronòmics. Ells són capaços de combinar diferents sabors i “construir” una tapa exquisida amb ingredients de primera qualitat, moltes d’elles amb productes locals i de temporada. La seva descripció és senzilla, però la seva elaboració està treballada des de la formació, l’experiència i les ganes d’experimentar d’aquests grans cuiners.

Aquests són els sabors que es podran tastar el diumenge al Claustre de Sant Domingo:

Marga Coll (Miceli. Selva): porcelleta de porc negre confitada amb salsa de prunes i cruixent de pell, i bunyols farcits de xocolata amb salsa de Suau.

Tomeu Torrens (Celler Can Amer. Inca): guatlles escabetxades amb bolets i romaní.

Sílvia Anglada (Es Tast de na Sílvia, Ciutadella): terrina de vedella amb brou amb formatge de Menorca caramel·litzat i coca bamba tèbia amb cremós de vainilla i crumble de galleta Quely.

Víctor Bayo (Alcaufar Vell, Sant Lluís): caneló d’albergínia amb salsa de formatge fresc i tòfona.

Joan Marc (Joan Marc Restaurant. Inca): galeta de farina de xeixa amb pop fumat i tomàquet confitat.

Catalina Pieras (Daica, petit hotel i restaurant. Llubí): magret d’ànec marinat amb chutney de poma i escuma de foie.

X