Margalida Grau pronuncia un pregó «curtet i alegret» per obrir la setmana gran

L’encarregada de llegir aquest any el pregó, Margalida Grau, s’ha mostrat «molt il·lusionada i agraïda a l’Ajuntament d’Inca» per poder donar per començades les festes de la ciutat. Davant una església de Santa Maria la Major repleta de gent, ha pronunciat un discurs que ha catalogat de «curtet i alegret».

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha presentat la pregonera amb un discurs en el qual ha enaltit el valor i la història dels ciutadans de Inca, i ha assegurat que el seu equip de govern vol que «Inca sigui una referència de Mallorca i un municipi obert i solidari».

Margalida, actual registradora de la propietat d’Inca 1 i presidenta de l’organització Rotary Club de la ciutat, que s’encarrega de promoure la bona voluntat i la pau al món, ha llegit un pregó en el qual ha parlat de la seva infància a Inca i del seu treball com a registradora.

A més, la pregonera, a qui li ha sorprès aquest privilegi, rebrà el proper dimarts un dels Premis Dijous Bo per la labor del Rotary Club a Inca.

El pregó, d’un quart d’hora de durada, va finalitzar amb un concert a càrrec de l’Orfeó l’Harpa d’Inca, a l’interior de l’església.

[widgetkit id=”22″ name=”pregón”]

X