Els capgrossos obren la setmana gran amb coets i música

Aquesta nit ha quedat oficialment inaugurada la setmana gran del Dijous Bo 2015. Des de la balconada de l’Ajuntament s’han llançat més coets que mai per donar inici a una setmana farcida d’activitats pensades per a tot tipus de gustos que faran, sens dubte, que la ciutat s’ompli de visitants, alegria i diversió.

Aquest mateixa horabaixa, de 19 a 20 h, ja s’ha celebrat una trobada de capgrossos, que després de reunir-se a la plaça d’Antoni Fluxà han realitzat una cercavila pel centre de la ciutat. En el recorregut han participat grups de capgrossos de Consell, Marratxí, Llucmajor, Son Espanyol i Inca. A més, en tot moment han estat acompanyats per una xaranga a càrrec de l’Agrupació Musical Joventut Inca.

També durant l’horabaixa, de 16 a 18 h, l’Associació de Veïns Crist Rei ha ofert un mercat en el qual, per altra banda, s’ha realitzat un taller de confecció dels tradicionals rosaris.

La setmana gran s’obrirà demà amb la disputa del XVII Trofeu Tac Sport del Ral·li Dijous Bo, el primer Vermut Festival, en quèparticipen més de mitja dotzena de bars i restaurants, i l’espectacular correfoc Inc’Fern 2015.

El diumenge els visitants podran gaudir la tradicional eucaristia solemne a l’església de Santa Maria la Major i la XVI Trobada de Gegants a les 10.30 h o el XVL Concurs Ornitològic Dijous Bo 2015.

Tot això amb una estupenda previsió meteorològica per part de l’AEMET, que preveu dies assolellats i de bon temps per als propers set dies.

X