Els dimonis i les bèsties cremen Inca

Nit de foc, por i éssers malignes. La ciutat va ser envaïda per una multitud de dracs, bèsties i dimonis que varen espantar a tots els visitants i inquers que trobaren pel carrer.

A les 18 hores, va començar el ritual d’inauguració de l’Inc’Fern 2015, amb carrers ambientats a l’estil infernal i una cercavila d’éssers endimoniats que va recórrer al costat de les batucades Fieres de Foc, els Bèsties Negres i Esclatabutzes el centre d’Inca.

A més, a les 20.45 hores els assistents van poder gaudir de l’esclat de coets, l’encesa de la foguera principal i un ball dels Dimonis d’Inca, acompanyats dels xeremiers a la plaça de Santa Maria la Major. A les 21 hores, es van encendre la resta de foguerons d’Inca i l’agrupació Cofre Antic va realitzar una mostra de ball popular a la plaça del Bestiar.

Però això no va ser tot, ja que a la nit Inca va acabar en flames amb l’espectacular correfoc d’Inc’Fern 2015. La sortida es va realitzar a les 23 hores des de la Quartera, i es trobaren tots els grups a la porta del consistori, on van fer un espectacle teatral i l’encesa de l’Ajuntament.

La cercavila es dirigí cap a la plaça de Santa Maria la Major, on els dimonis i les bèsties s’encarregaren de realitzar un espectacle piromusical. Les batucades Factoria de Por de Santa Maria, Endimoniats de Palma, Esclatabutzes de Soller, Albopàs de sa Pobla, Fieres de Foc d’Inca i les Bèsties Negres acompanyaren amb el ritme dels seus tambors una nit màgica i de foc que s’allargà fins a les 1.30 hores de la nit.

[widgetkit id=”25″ name=”Inc’Fern”]

X