Inca viurà un cap de setmana d’espectacle amb la seva Fira de l’Art

És el moment de gaudir i deixar-nos sorprendre. La Tercera Fira d’Inca ve carregada d’espectacles per a tot tipus de gustos i públics. Els visitants podran triar entre gastronomia, exposicions d’art i funcions circenses, entre moltes altres coses.

El divendres obriran les seves portes la Fira del Bon Gust, on se servirà menjar de mig món, a la plaça de Mallorca, i un mercat d’època, que recorrerà els principals carrers d’Inca. A més, per a les 20 h està previst l’espectacle Cabaret del Circ Bover, en el Quarter General Luque, i a les 21.30 h se celebrarà un gran espectacle amb foc, a la plaça d’Espanya.

El dissabte començarà la segona edició de Món de Noces, un saló on els visitants podran trobar el millor dels sectors relacionats amb les noces i cerimònies. En el mateix Claustre de Sant Domingo el dematí hi haurà una exhibició de pentinats i maquillatge.

A la Fira de l’Art, també trobaran tallers infantils, classes de ball, mostres de vi i formatge, representacions teatrals, concerts i soc àrab, entre d’altres. Una de les novetats per al diumenge serà l’actuació Malmentats, a les 11 h i a les 17 h a la plaça d’Espanya, a càrrec de la prestigiosa companyia de ball Mariantònia Oliver. Sense oblidar-nos de la colorida i espectacular cercavila del Circ Bover que recorrerà tota la fira a partir de les 16 h. No hi ha dubte que aquests actes tancaran el cicle de Fires d’Inca amb magnificència.

X