Inca torna a l’edat mitjana per obrir la Tercera Fira

La tercera i darrera Fira d’Inca ja està inaugurada. Al més pur estil medieval, un orador davant l’alt clergat de l’època i de nombrosos espectadors ha llegit una ordenança municipal a la plaça d’Espanya donant començament a la Fira de l’Art.

Després dels ja tradicionals coets, a les 12 h una comitiva encapçalada pel batle d’Inca Virgilio Moreno, la regidora de Fires Antònia Sabater i el president de l’Associació de Comerciants d’Inca Pep Nicolau han recorregut els principals carrers de la ciutat, seguits per una banda caracteritzada amb els seus vestits medievals, al són de tambors i gaites.

La primera visita del batle i els regidors ha estat al saló Món de Noces, al Claustre de Sant Domingo, on els visitants trobaran l’últim en enllaços matrimonials. A les 12.15 h un grup de models, nens i adults, han desfilat per mostrar els vestits perfectes per a aquest dia tan especial.

Després s’han apropat a la Fira del Bon Gust, una novetat a la programació d’aquest any, en la qual es reuneix una mostra de menjar de mig món a uns preus molt raonables.

Es dóna sus la Fira de l’Art amb un dia molt assolellat i primaveral que convida a visitar la ciutat i descobrir totes les activitats que estan programades per a tota la família en aquest últim dissabte de Fira a Inca. Us ho perdreu?

[widgetkit id=”19″ name=”Inauguración Tercera Fira”]

X