La ciutat viu un petit Dijous Bo a la seva darrera Fira

Carrers plens. Aquest diumenge Inca s’ha inundat de visitants que no han volgut perdre’s l’oportunitat de gaudir, en aquest primaveral dia, de totes les activitats programades per avui i dels mercats instal·lats a la ciutat.

La Fira de l’Art, després de la de la terra i la de l’oci, acomiada el cicle de Fires d’Inca amb gran èxit i amb ple absolut en carrers, places, mercats i restaurants de la zona, ja que la majoria dels visitants han aprofitat per menjar a qualque dels cellers d’Inca, on ofereixen una exquisita cuina tradicional mallorquina.

Als mercats no ha aturat l’anar i venir de gent que no ha volgut perdre’s la variada oferta de productes i aliments. A més, la Fira del Bon Gust, on s’ha ofert menjar de mig món, també ha superat tots els pronòstics per a la seva estrena i ha estat una de les parades obligatòries d’aquest diumenge.

Un altre dels actes que més ha cridat l’atenció en el dematí ha estat una exhibició medieval realitzada a la plaça d’Espanya on els espectadors han pogut presenciar una emocionant lluita d’espases entre cavallers.

A més, durant tota la jornada, s’han realitzat espectacles, exhibicions, desfilades, tallers i molt més, amb les quals tant els infants com els adults han pogut gaudir d’una ciutat festiva i oberta a tothom.

[widgetkit id=”20″ name=”Éxito Tercera Fira”]

X