Carrers plens. Aquest diumenge Inca s’ha inundat de visitants que no han volgut perdre’s l’oportunitat de gaudir, en aquest primaveral dia, de totes les activitats programades per avui i dels mercats instal·lats a la ciutat.

La Fira de l’Art, després de la de la terra i la de l’oci, acomiada el cicle de Fires d’Inca amb gran èxit i amb ple absolut en carrers, places, mercats i restaurants de la zona, ja que la majoria dels visitants han aprofitat per menjar a qualque dels cellers d’Inca, on ofereixen una exquisita cuina tradicional mallorquina.

Als mercats no ha aturat l’anar i venir de gent que no ha volgut perdre’s la variada oferta de productes i aliments. A més, la Fira del Bon Gust, on s’ha ofert menjar de mig món, també ha superat tots els pronòstics per a la seva estrena i ha estat una de les parades obligatòries d’aquest diumenge.

Un altre dels actes que més ha cridat l’atenció en el dematí ha estat una exhibició medieval realitzada a la plaça d’Espanya on els espectadors han pogut presenciar una emocionant lluita d’espases entre cavallers.

A més, durant tota la jornada, s’han realitzat espectacles, exhibicions, desfilades, tallers i molt més, amb les quals tant els infants com els adults han pogut gaudir d’una ciutat festiva i oberta a tothom.

[widgetkit id=”20″ name=”Éxito Tercera Fira”]

X