Inca convida a participar del Dijous Bo a totes les Illes Balears

Un any més, una representació de l’Ajuntament d’Inca i de la societat inquera s’ha desplaçat a Palma per convidar a tots els habitants de les Illes Balears a participar el pròxim 16 de novembre del Dijous Bo. Virgilio Moreno, batle d’Inca; María José Fernández, regidora del Dijous Bo; i Miguel Ángel Cortés, regidor de Comunicació, han encapçalat el grup que ha visitat el Consolat de Mar, el Consell de Mallorca i el Parlament de les Illes Balears per explicar tota la programació de la fira de les fires.

En primer lloc, els representants de la ciutat d’Inca han estat rebuts per la presidenta del Govern de les Illes Balears Margalida Prohens, en el Consolat de Mar. Prohens, Moreno i el cronista oficial d’Inca Gabriel Pieras han dirigit unes paraules als assistents. D’altra banda, així com estableix ja la tradició, s’ha lliurat a la presidenta una còpia del cartell que enguany promociona la fira i una senalla amb productes de quilòmetre 0, típics de la capital del Raiguer.

Després, la delegació inquera s’ha traslladat al Consell de Mallorca, a on han estat rebuts pel president Llorenç Galmés, a qui també han convidat a gaudir del Dijous Bo 2023. Finalment, la comitiva inquera ha acudit a la seu del Parlament de les Illes Balears, presidit per Gabriel Antonio Le-Senne, per complir amb la tradició i convidar igualment la Cambra a la celebració del Dijous Bo. Durant ambdues recepcions, i com a símbol de la convidada, els inquers i les inqueres també han fet entrega del cartell i de l’obsequi en nom de tota la ciutadania.

X