Gastronomia de mig món a la Fira del Bon Gust

La Tercera Fira d’Inca porta com a novetat la Fira del Bon Gust. Durant tot el cap de setmana a la plaça de Mallorca els visitants podran assaborir menjars tant de l’illa com de la resta del món. «La idea és que hi estiguin representades totes les cuines que podem trobar a Mallorca», explica el president de l’Associació de Comerciants d’Inca, Pep Nicolau, encarregat de l’organització.

En total estaran oberts 20 expositors que oferiran aliments molt diversos. «Hi haurà cuina mallorquina, tapes, polp a la gallega, menjar vegà, cupcakes, pizzes, cerveses i vins artesans… La gent podrà passejar-se per aquí i comprar el que més li agradi», assegura Nicolau. Els restaurants i food trucks seran els encarregats de posar el preu al seu menjar, però tots els productes oscil·laran entre un i quatre euros.

La Fira obrirà el divendres 6 de novembre de 12 a 22.30 h, el dissabte 7 d’11 a 23.30 h i el diumenge 8 d’11 a 21.30 h. Nicolau espera que l’acollida sigui tan bona com la de la Fira de les Noves Tecnologies, «crec que funcionarà molt bé perquè la plaça de Mallorca és un lloc molt bo i la gent pot passejar tranquil·lament». A més, el bon temps permetrà que els visitants puguin gaudir d’aquesta gran fira gastronòmica.

X