Un Quarter General Luque molt colorit serà la imatge del Dijous Bo 2015

cartell-dijousbo-2015Aquest matí ha tingut lloc la presentació del cartell que lluirà aquest any l’esperat Dijous Bo. El guanyador és José Antonio Vidal, de l’agència de disseny i publicitat d’Inca Neoprint. La seva proposta ha estat la de crear la imatge de la Quarter General Luque jugant amb les formes i els colors.

Els onze projectes que s’han presentat al concurs realitzat per l’Ajuntament han hagut d’inspirar-se en el lema: «Quarter General Luque: 100 anys», amb motiu del centenari de la inauguració de l’històric edifici.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha assegurat que s’ha escollit aquest cartell perquè «els seus colors reflecteixen l’ambient festiu i la pluralitat que viu Inca durant el Dijous Bo». Per la seva banda, José Antonio Vidal (Neoprint), que ha guanyat el concurs per tercer any consecutiu, ha explicat que «enguany el cartell ha estat el més difícil de realitzar per la seva complexitat».

L’elecció de la imatge marca el compte enrere perquè comenci la gran festa del Dijous Bo 2015. Falten només 15 dies per a una cita que inunda cada any Inca de residents i visitants.

[widgetkit id=”17″]

X