Inca viu amb intensitat la tradicional processó del Dijous Sant

Last updated:

La ciutat d’Inca ha viscut amb gran intensitat la processó del Dijous Sant, una tradició religiosa que simbolitza el camí que Jesús va recórrer cap al Calvari, i en la qual les confraries acompanyen les imatges de Crist i la Mare de Déu en un ambient de recolliment i emoció.

La processó va començar a l’església de Santa Maria la Major, on es van congregar centenars de fidels per acompanyar la imatge de Jesús. Durant tot el recorregut, els penitents, vestits amb túniques i capirots, han seguit la imatge de Jesús amb pregàries i cants religiosos, tot recreant l’ambient de la Passió.

El corteig processional va discórrer pels carrers del centre d’Inca, seguint un itinerari marcat per les confraries i congregacions participants. La música ha estat un element destacat de la processó, amb la Unió Musical Inquera tancant la processó.

La processó va concloure a l’església de Crist Rei, on es va celebrar l’hora santa. Els fidels, a través de la pregària, han mostrat la seva devoció i respecte al Santíssim Sagrament.

X